El projecte

elprojecte

El projecte de Dentistes de Girona pel Sàhara té per objectiu general formar una comissió tècnica d’odontòlegs i desplaçar-se als campaments de refugiats a Tindouf (Algèria) per tal de millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

El projecte té quatre objectius específics:

  1. Reforçar les tasques odontològiques realitzades pels professionals sahrauís al terreny a través d’una campanya intensiva d’intervenció.
  1. Enviar material odontològic fungible que permeti cobrir i atendre les necessitats bàsiques de la població refugiada durant l’any 2017.
  1. Formar i compartir bones pràctiques amb els auxiliars dentals i joves professionals sahrauís.
  1. Implementar i fer seguiment del Programa Preventiu Escolar de Salut Bucodental a una escola de primària dels campaments. Aquest projecte s’implementa en col·laboració amb les ONG Dentalcoop i Zerca y Lejos.
  1. Fer una campanya de sensibilització a Catalunya sobre la situació humanitària als campaments de refugiats sahrauís a través de les xarxes socials i amb la difusió d’un documental realitzat durant la nostra expedició de l’any 2016.

 

La segona comissió als campaments de refugiats tindrà lloc durant el mes d’abril de 2017.

dentistes girona Sàhara cooperació

 

Per aconseguir-ho, hem comptat amb l’ajuda i col·laboració de molta gent, és per això que els ho volem agrair públicament: