El projecte

elprojecte

El projecte de Dentistes de Girona pel Sàhara té per objectiu general formar una comissió tècnica d’odontòlegs i desplaçar-se als campaments de refugiats a Tindouf (Algèria) per tal de millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

El projecte té quatre objectius específics:

  1. Reforçar les tasques odontològiques realitzades pels professionals sahrauís al terreny a través d’una campanya intensiva d’intervenció.
  1. Enviar material odontològic fungible que permeti cobrir i atendre les necessitats bàsiques de la població refugiada durant l’any 2018.
  1. Formar i compartir bones pràctiques amb els auxiliars dentals i joves professionals sahrauís.
  1. Implementar i fer seguiment del Programa Preventiu Escolar de Salut Bucodental a una escola de primària dels campaments. Aquest projecte s’implementa en col·laboració amb les ONG Dentalcoop i Zerca y Lejos.
  1. Fer una campanya de sensibilització a Catalunya sobre la situació humanitària als campaments de refugiats sahrauís a través de les xarxes socials i amb la difusió d’un documental realitzat durant les nostres expedicions del 2016 i 2017.

 

La tercera expedició als campaments de refugiats tindrà lloc durant el mes de març de 2018.

dentistes girona Sàhara cooperació

 

Per aconseguir-ho, hem comptat amb l’ajuda i col·laboració de molta gent, és per això que els ho volem agrair públicament: