Qui som?

quisom

Tenim un equip de primera! Mira:

 

Dani Ruiz-Giménez Coderch: Institut Europeu de la Mediterrània. Graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional, especialitzat en Drets Humans, al Centre d’Estudis Internacionals de Barcelona.

Albert Vim Quintana: Llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Postgrau en Residencia Clínica de Pròtesis Bucal,  Postgrau en Residencia Clínica de Tècniques Quirúrgiques aplicada a la Cavitat Oral i Diplolma d’endodòncia Avançada a la Univesitat Internacional de Catalunya. Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental a Senegal, Gàmbia i Cambodja.

Judit Saavedra Micaló: Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Títol superior d’operadora de càmera i post-producció digital. Postgraduada en Comunicació empresarial. Col·laboradora de diferents projectes socials sense ànim de lucre, té àmplia formació en cooperació, Drets Humans i comunicació. 

Simeó Molas Martí: Llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya. Màster d’implantologia i prostodòncia a CIDESID. Curs Intensiu d’implantologia Quirúrgica Avançada al Instituto Dominicano de Estudios Dentales Avanzados. Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental a Nicaragua amb l’ONG “Dentistas Sin Limites”.

Mariona Pérez Victoria: Llicenciada en Odontologia a la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Cirurgia bucodental i Pròtesis implantològica a la Universitat de Barcelona. Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental a la India.

Ester Riera Gifreu: Higienista bucodental per l’Institut Xifra i Masmitjà de Girona i protèsica dental per l’Escola Pejoan de Barcelona. Curs en periodòncia, endodòncia i odontopediatria per l’AHIADEC.

Arantxa Banal Aja: Llicenciada en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Postgrau en Residència Clínica d’Odontopediatria a la Univesitat Internacional de Catalunya.

Marta Enjuanes Llovet: Llicenciada en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Postgrau en Implantologia i prostodoncia a CIDESID. Postgrau en Formació Continua en Periodoncia per la Universitat de Santiago de Compostela. Cooperant de projectes odontològics a Senegal i India.

Helena Pizarro: Llicenciada en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Postgrau Ortodoncia Avançada: Tècnica d’arc recte CSW. Màster en Cirurgia bucodental i Pròtesis implantològica per la Universitat de Barcelona. Cooperant de projectes odontològics internacionals a Senegal, India i Cambodja.

Júlia Solé Martí: Actualment estudiant de Veterinària a la Universidad de Zaragoza (UNIZAR), col·laboradora en projectes estudiantils dedicats als joves a través del programa CIPAJ dirigit per l’Ajuntament de Saragossa i monitora de lleure.

Laia de Castro Sala: Graduada en infermeria a la Universitat de Girona (UdG), treballa en un centre geriàtric a Girona. Monitora del lleure.

Blanca Ferraz Pueyo: Llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona (UB). Postgrau en Implantologia a Madrid (ESORIB).

————-

Expedició 2017:

equip, Dentistes de Girona pel Sàhara, 2017
Els membres de l’equip de la comissió 2017 de Dentistes de Girona pel Sàhara.