Qui som?

quisom

Tenim un equip de primera! Mira:

equip, Dentistes de Girona pel Sàhara, 2017
Els membres de l’equip de la comissió 2017 de Dentistes de Girona pel Sàhara.

Dani Ruiz-Giménez Coderch: Institut Europeu de la Mediterrània. Graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional, especialitzat en Drets Humans, al Centre d’Estudis Internacionals de Barcelona.

Albert Vim Quintana: Llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Postgrau en Residencia Clínica de Pròtesis Bucal,  Postgrau en Residencia Clínica de Tècniques Quirúrgiques aplicada a la Cavitat Oral i Diplolma d’endodòncia Avançada a la Univesitat Internacional de Catalunya. Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental a Senegal, Gàmbia i Cambodja.

Pedro Higa: Llicenciat en Odontologia. Post graduat de residència de prostodòncia a la UIC. Màster de cirurgia oral i implants a CIDESID i cirurgia avançada. Màster en periodòncia a la Universitat de Lleida.

Laura Candado Arjona: Diplomada en Infermeria. Actualment treballa al Banc de Sang i Teixits del l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Residència STS de Grans Discapacitats Físics de Sant Salvador (Tarragona). Voluntaria a Creu Roja desde el 2011. Postgrau Atenció Prehospitalaria Urgent de la UB amb pràctiques amb el SEM.

Simeó Molas Martí: Llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya. Màster d’implantologia i prostodòncia a CIDESID. Curs Intensiu d’implantologia Quirúrgica Avançada al Instituto Dominicano de Estudios Dentales Avanzados. Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental a Nicaragua amb l’ONG “Dentistas Sin Limites”.

Luis Galdeano: Llicenciat en odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya. Postgrau en Residencia Clínica de Tècniques Quirúrgiques aplicada a la Cavitat Oral i Diploma d’endodòncia Avançada a la Univesitat Internacional de Catalunya. Postgrau en pròtesi oral per la Societat Catalano-Balear d’odonto-estomatologia (SCOE). Màster en pròtesi sobre implants i oclusió. Postgrau en implantologia i regeneració òssia per UPC. Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental al Senegal i Gàmbia.

Núria Trillas Olivé: Graduada en Infermeria per la URV. Higienista bucodental al Centre dental Milenium Sanitas. Infermera a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Titulada en operador en radiodiagnòstic dental. Curs en “Manifestaciones orales en enfermedades sistémicas” per Odoncat.

Judit Saavedra Micaló: Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Títol superior d’operadora de càmera i post-producció digital per l’Escuela Arte Granada. Col·laboradora de diferents projectes socials sense ànim de lucre, té àmplia formació en cooperació, Drets Humans i comunicació. Actualment és la responsable de comunicació de la Fundació Roger Torné, dedicada a la prevenció i sensibilització de la salut infantil i el medi ambient.