Qui som?

quisom

Tenim un equip de primera! Mira:

Dani Ruiz-Giménez Coderch: Institut Europeu de la Mediterrània. Graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional, especialitzat en Drets Humans, al Centre d’Estudis Internacionals de Barcelona.

Albert Vim Quintana: Llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Postgrau en Residencia Clínica de Pròtesis Bucal,  Postgrau en Residencia Clínica de Tècniques Quirúrgiques aplicada a la Cavitat Oral i Diplolma d’endodòncia Avançada a la Univesitat Internacional de Catalunya. Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental a Senegal, Gàmbia i Cambodja.

Judit Saavedra Micaló: Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Títol superior d’operadora de càmera i post-producció digital. Postgraduada en Comunicació empresarial. Formació especialitzada en cooperació i Drets Humans. Col·laboradora de diferents projectes socials sense ànim de lucre. 

Mariona Pérez Victoria: Llicenciada en Odontologia a la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Cirurgia bucodental i Pròtesis implantològica a la Universitat de Barcelona. Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental a la India.

Laura Candado: Infermera. Treballa al Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Residència STS de Grans Discapacitats Físics de Sant Salvador (Tarragona). Voluntaria a Creu Roja des del 2011. Postgrau en Atenció Prehospitalaria Urgent de la UB amb pràctiques amb el SEM.

Pedro Higa: Dentista. Postgrau de residència de prostodoncia a la UIC. Màster de cirugia oral i implants a CIDESID. Cirugia avançada a CIDESID  i màster en periodoncia a la Universitat de Lleida.

Simeó Molas Martí: Llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya. Màster d’implantologia i prostodòncia a CIDESID. Curs Intensiu d’implantologia Quirúrgica Avançada al Instituto Dominicano de Estudios Dentales Avanzados. Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental a Nicaragua amb l’ONG “Dentistas Sin Limites”.

Iria Gasamáns Rodríguez: Graduada en Odontología por la Universidad de Santiago de Compostela. Posgrado en endodoncia por la SCOE. Actualmente trabajando como dentista generalista en Países Bajos.

Georgina Puigvert: Graduada en Odontologia per la Universitat de Barcelona (UB). Treballant com a odontopediatra als Països Baixos.
Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental al Camerun

Judit Fonts: Llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona (UB). Cooperant internacional en l’àmbit sanitari bucodental a Grècia en el projecte “Dentist For Refugees”.

Mamen Pujante Mota: Auxiliar d’odontologia per Helena Formación. Grau mig en administració. Actualment treballa a Dentix. 

————-

Expedició 2017:

equip, Dentistes de Girona pel Sàhara, 2017
Els membres de l’equip de la comissió 2017 de Dentistes de Girona pel Sàhara.

Expedició 2018:

Els membres de l’equip de la comissió 2018 de Dentistes de Girona pel Sàhara.